Navijaj kao nikada dosad: Tri prijedloga za drugačije praćenje Eura 2024.

#TRENDING
  • Autor A1 Hrvatska
  • Datum 14.06.2024.
Navijanje uz televizor

Danas službeno počinje Europsko prvenstvo u nogometu, događaj kojem se vesele milijuni obožavatelja najvažnije sporedne stvari na svijetu. 

Hrvatska reprezentacija lovi svoju prvu medalju na Euru, a zahvaljujući uspjesima na prethodna dva Svjetska prvenstva, očekivanja nikad nisu bila tako visoka.

Izvanredan nogomet traži i izvanredno navijanje. A ako ovoga ljeta želiš navijati u potpuno drukčijem okruženju nego dosad, donosimo ti nekoliko prijedloga. Uključili smo i popratni sadržaj poput podcasta u kojem sportski stručnjaci pretresaju sve detalje o utakmicama s Eura.

Zamijeni televizor projektorom

Utakmice više ne moraš gledati na malom ekranu na kojem se jedva razaznaju brojevi dresova. Uz prijenosni projektor možeš pretvoriti svoju dnevnu sobu, dvorište ili bilo koju prostoriju u privatno kućno kino i navijati uz vrhunsku sliku i zvuk.

Doživi nogomet na novoj razini i ne guraj se pred ekranom s ostalim ukućanima i prijateljima. Osjećaj se kao da si na samom terenu uz ekstra veliku sliku u fantastičnoj rezoluciji bez kašnjenja.

Požuri i već danas zgrabi vrhunski Xiaomi Mi Smart Projector 2 po super cijeni.

Gledanje utakmica na otvorenom

Kada poželiš gledati utakmice s društvom na otvorenom i osjetiti pravu euforiju, zaputi se na zagrebački Bundek gdje će se od 14. lipnja do 14. srpnja održavati Baš Naš Food&Ball festival. 

Osim nastupa popularnih glazbenika poput Grše, Songkillersa i Cubisma, čeka te vrhunska gastro ponuda koju potpisuje chef Melkior Bašić, kao i prijenosi utakmica uživo koje omogućava A1. Na festivalu će se prikazivati sve utakmice Europskog prvenstva, dok će se samo one na kojima igra hrvatska reprezentacija prenositi sa zvukom.

Foto: Baš Naš/Instagram


Osim toga, u A1 zoni možeš na PlayStationu zaigrati prigodne nogometne videoigre poput EA Sports FC 24. Isprobaj i igru s VR naočalama koja spaja stvarnost i virtualnu stvarnost, a vodi te na stadion dok postupno postaješ avatar i ne vidiš stvaran prostor oko sebe.

Imat ćeš priliku i odmjeriti snage u napucavanju lopte sa Silvijem Marićem, Dinamovom legendom i bivšim hrvatskim reprezentativcem.

Euro specijal najgledanijeg nogometnog podcasta

Od 13. lipnja do 15. srpnja ne propusti A1 Euro 2024 specijal - posebne epizode A1 nogometnog podcasta. Voditelji Milan Stjelja, Filip Brkić i Silvio Marić u svakoj epizodi specijala ugostit će dvije legende domaćeg nogometa, od trenera i nogometaša do komentatora.

A1 Euro 2024 specijal prati uživo u 20:30 sati na sljedeće datume: 13. 6., 18. 6., 21. 6., 23. 6., 27. 6., 28. 6., 3. 7., 4. 7., 8. 7., 11. 7., 13. 7., 15. 7.

Osim vrhunskih grafika za analizu utakmica koje osigurava SofaScore, dodatan razlog za praćenje podcasta uživo je sudjelovanje u zanimljivom nagradnom natječaju. U 10 epizoda podcasta, za vrijeme trajanja Europskog prvenstva, možeš osvojiti vrhunski Hisense televizor.


Započni još jedno nezaboravno ljeto uz nogometnu euforiju, bilo da utakmice pratiš sa stadiona, kod kuće ili na otvorenom.

Foto: Getty Images/Podcast inkubator

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti
Dina: Drugi nastavak na A1 TV-u

Sve teme

Lipanj na A1 TV-u: Pogledaj drugi dio filma "Dina", zanimljive dokumentarce i seriju o Kennedyjima

Ako nakon dugog pretraživanja streaming servisa i dalje ne nalaziš seriju ili film koji će te zabaviti, možda je vrijeme da provjeriš standardnu TV ponudu. Olakšat ćemo ti posao i predstaviti najbolji sadržaj na A1 TV-u u lipnju.

Pronađi sve od uzbudljivih sportskih natjecanja, novih nastavaka blockbustera do intrigantnih dokumentaraca i serija o poznatim obiteljima.

Europsko prvenstvo u nogometu

Ovogodišnji Euro prati od 14. lipnja do 14. srpnja na kanalu HRT 2. U Njemačkoj će se odigrati ukupno 51 utakmica, u tri stalna termina: 15, 18 i 21 sat. 

A1 TV će povodom Eura na početnoj stranici platforme nuditi pregled nadolazećih utakmica i specijalnih emisija vezanih za Euro 2024.

Dina: Drugi dio i Kuća zmajeva

Najnoviji film Denisa Villeneuvea dostupan je na streaming platformi Max i usluzi HBO On Demand od 21. svibnja, a otkako je došao na streaming servis, ne silazi s prvog mjesta najgledanijih filmova.

Premijera drugog nastavka „Dine“ bila je 1. ožujka, a u kinima diljem svijeta zaradio je više od 711 milijuna dolara, što ga zasad čini najuspješnijim ovogodišnjim filmom

Radnja filma prati putovanje Paula Atreidesa, mladića čija je sudbina predvoditi međugalaktički sukob za vlast i borba s korumpiranim Harkonnenima. Pritom se suočava s izborom između ljubavi svog života i osvete zbog uništenja njegove obitelji, nastojeći spriječiti strašnu budućnost koju samo on može predvidjeti.



Osim „Dine“, na streaming platformi Max od 17. lipnja pronađi drugu sezonu HBO Original serije „Zmajeva kuća“ („House of the Dragon“), odnosno prequel megapopularne „Igre prijestolja“. Premijera na HBO kanalu bit će istoga dana u 20 sati. 

Temeljena na romanu „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja“ i otkriva priču o kući Targaryen.

Želiš gledati vrhunske HBO serije i hit filmove? Ako već koristiš A1 TV uslugu, aktiviraj dodatni HBO Premium TV paket za samo 8 € mjesečno u Moj A1 aplikaciji ili putem A1 TV sučelja.

Kennedyjevi

Od 3. lipnja na kanalu Pickbox TV pronađi dramsku miniseriju „Kennedyjevi“ koja prati fascinantan život jedne od najpoznatijih obitelji na svijetu, njihova postignuća i neuspjehe, odanost i ljubav, ogorčenost i izdaju.

Publika dobiva uvid u trijumfe i tragedije slavne obitelji, prikazujući višeslojnost i kompliciranost njihovih života, kao i utjecaj na američku povijest.

Greg Kinnear i Katie Holmes utjelovili su predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovu suprugu Jackie. Serija „Kennedyjevi“ osvojila je četiri nagrade Emmy, kao i 21 internacionalnu nominaciju.

Dox TV dokumentarci

Korisnici Obiteljskog paketa tijekom lipnja mogu uživati u sjajnim dokumentarcima na kanalu Dox TV.

Dokumentarac „Uspon i pad Borisa Beckera“ otkriva neispričanu priču o jednoj o najvećih sportskih zvijezda svih vremena. Nakon što je osvojio Wimbledon sa samo 17 godina, njegova je teniska karijera krenula uzlaznom putanjom i bio je poznat poput rock zvijezde. Međutim, njegov se san urušio kada je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog skrivanja imovine i kredita u vrijednosti od 2,6 milijuna funti kako bi izbjegao plaćanje dugova. „Uspon i pad Borisa Beckera“ uhvati 8. lipnja u 21:50 sati na kanalu Dox TV.

Kako se europska automobilska industrija nosi s odlukom EU o ukidanju prodaje novih vozila s unutarnjim izgaranjem nakon 2035., saznaj u dokumentarcu „Automobili: Električni šok“ koji će se prikazati 17. lipnja u 21:50 sati. Ova je prisilna promjena donesena pod pritiskom klimatskih promjena, zbog čega se tvornice transformiraju, dobavljači odlaze u stečaj, a nastaju „gigatvornice“ električnih automobila.

On je posvuda na internetu, na ekranima i u svađama majki i sinova diljem svijeta. On je Andrew Tate, kontroverzni influencer, najguglaniji čovjek na svijetu i toksični ženomrzac u središtu globalne moralne panike. Unatoč tome, postao je omiljen među mladim muškarcima koji ga podržavaju bez obzira na sve skandale. Dokumentarac „Ja sam Andrew Tate“ prati streloviti uspon influencera, a možeš ga pogledati na Dox TV-u 29. lipnja u 21:50 sati.



Još uvijek nemaš A1 TV? Naruči ga uz fiksni internet putem weba.

Preuzmi A1 Xplore TV aplikaciju i gledaj A1 TV na smart TV-u, putem Android TV boxa ili samo pokreni omiljenu seriju na svom mobitelu ili računalu. TV usluga dostupna je u svakoj sobi, bez dodatnih instalacija i kablova.

Odaberi jedan od tri Osnovna TV paketa, a možeš aktivirati i Dodatne pakete po posebnoj cijeni. Osnovni paket možeš mijenjati jednom mjesečno u Moj A1 aplikaciji, a Dodatne pakete možeš aktivirati po želji.

Foto: HBO

Noviteti na Netflixu u lipnju 2024.

Sve teme

Noviteti na Netflixu u lipnju: Povratak Jessice Albe na male ekrane i romantična komedija s Nicole Kidman

Ljeto je iza ugla, a dugi dan na plaži ili gradskom asfaltu najljepše je zaokružiti kvalitetnom serijom ili filmom. Ogroman izbor takvog sadržaja iz mjeseca u mjesec dolazi na Netflix, pa tako u lipnju možeš pronaći sjajne novitete poput novog filma redatelja Richarda Linklatera, romantične komedije s Nicole Kidman i Zacom Efronom te finalne sezone serije "Sweet Tooth".

U nastavku smo izdvojili nekoliko novih serija i filmova koje tijekom lipnja dolaze na Netflix.

Sweet Tooth: Rogati dječak (3. sezona)

Treća i posljednja sezona ove postapokaliptične dramske serije na Netflix dolazi 6. lipnja. Nakon pandemije zvane The Sick i odumiranja većine ljudske populacije, pojavljuju se bebe koje su napola ljudi, a napola životinje.

Glavnim junacima ponestaje vremena za pronalaženje odgovora, a dosadašnji savezi stavljeni su na kušnju. U novim epizodama dolazi do uzbudljivog vrhunca koji će odrediti sudbinu čovječanstva i hibrida

Hit Man

Obožavatelji rada Richarda Linklatera (trilogija „Prije zore“, „Prije sumraka“ i „Prije ponoći“) imaju razloga za veselje jer njegova komedija „Hit Man“ stiže na Netflix 7. lipnja

Film je inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom, a prati profesora (Glen Powell) koji se pretvara da je ubojica. Međutim, njegovo pretvaranje pokreće lančanu reakciju nevolja nakon što se zaljubi u potencijalnu klijenticu.

„Radi se o identitetu, slici o sebi i strasti. Ali na razini zapleta, samo o tipu koji se zapleo u mrežu laži. Njegove ga strasti vode u smjeru u kojem obmanjuje osobu u koju je zaljubljen pretvarajući se da je netko drugi, zbog čega se oboje moraju nositi s posljedicama“, izjavio je Linklater za Netflix.

Ultraman: Rising 

Lipanj na Netflixu donosi i poslasticu za najmlađe – animirani SF film „Ultraman: Rising“. 

Kada Tokiju zaprijete napadi divovskih čudovišta, vrhunski sportaš nevoljko se vraća kući kako bi preuzeo očeve dužnosti i postao Ultraman. Međutim, ubrzo shvaća da njegov najveći izazov uopće nije borba s čudovištima, već odgoj sina svog najvećeg neprijatelja.

„Ultraman: Rising“ na Netflix dolazi 14. lipnja.

Trigger Warning 

Jessica Alba glumila je u brojnim akcijskim filmovima, poput „Sin Cityja“ i „Anđela tame“, no u novom Netflixovom filmu djeluje odvažnija nego ikad prije. Naime, glumica je bila odlučna da protagonistica filma „Trigger Warning“ postane više od stručnjakinje za oružje. Nakon intenzivnih vježbi s kaskaderskim timom, u film je uključila indonezijsku borbu nožem, stvarajući kadrove koji su zahtijevali brzo razmišljanje i kretanje.

Te vještine dobro će poslužiti zapovjednici specijalnih postrojbi Parker koja se vraća u svoj rodni grad i otkriva zavjeru koja je možda povezana s misterioznom smrću njezina oca.

Akcijska drama „Trigger Warning“ dostupna je na Netflixu od 21. lipnja.

 

Supacell

Od 27. lipnja na Netflixu pronađi seriju koja prati pet običnih ljudi iz južnog Londona koji neočekivano razviju supermoći, bez jasne povezanosti među njima.

Dok se bore s utjecajem nadnaravnog na svakodnevni život i izbjegavaju moćne i zle agente koji su primijetili njihove posebne sposobnosti, jedan ih čovjek mora okupiti kako bi zaštitio djevojku koju voli.

A Family Affair

Od 28. lipnja na Netflixu pronađi romantičnu komediju „A Family Affair“ s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joey King u glavnim ulogama.

Iznenađujuća romansa pokreće lavinu komičnih posljedica za mladu ženu, njezinu majku i bivšeg šefa, a svi zajedno suočavaju se s ljubavnim, seksualnim i identitetskim komplikacijama.



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na tri mjeseca novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix