Studeni na A1 TV-u pun je hitova: Od blockbustera s Tomom Cruiseom do dokumentarca o prkošenju starenju

#Dodatne usluge #A1 svijet
  • Autor A1 Hrvatska
  • Datum 06.11.2023.
Nebo boje vanilije na A1 TV

S dolaskom jeseni sve više vremena provodimo kod kuće, a samim time i pred našim televizorima. Duže večeri želimo skratiti sadržajem koji će nas zabaviti i zaintrigirati, dok ponuda na streaming servisima i TV kanalima postaje bogatija i šarolikija.

Od vrhunskih filmova s jakim glumačkim imenima do dokumentaraca o kojima bruji cijeli svijet, studeni na A1 TV-u pun je hitova. U nastavku smo izdvojili samo dio TV ponude koja te čeka tijekom ovog mjeseca.

Regionalne serije i filmovi

Korisnici Filmskog paketa mogu uživati u video-on-demand usluzi Planet Plus koja nudi više od 50 regionalnih serija kao što su „Južni vetar“, „Bolji život“ i „Senke nad Balkanom“. Osim toga, čeka te preko 80 regionalnih filmskih hitova poput „Mi nismo anđeli“, „Rane“ i „Lijepa sela lijepo gore“.

 

Tjedan Toma Cruisea

Tom Cruise danas je jedan od najradišnijih holivudskih glumaca, što je poprilično nevjerojatno s obzirom na to da je svoju karijeru započeo ranih 80-ih. Sva vrata otvorila su mu se nakon uspjeha filma „Top Gun“ iz 1986., a nakon toga preuzimao je uloge u različitim žanrovima i podjednako se dobro snašao u svakome, čime je potvrdio svoju glumačku svestranost.

Gledatelji kanala TV1000 od 13. do 19. studenog imat će priliku uživati u Cruiseovim uspješnicama i tako se uvjeriti u njegov talent. Donosimo ti raspored filmova po danima:

13.11.2023. u 21 sat – „Jack Reacher: Nema povratka“
14.11.2023. u 21 sat – „Specijalni izvještaj“
15.11.2023. u 21 sat – „Rat svjetova“
16.11.2023. u 21 sat – „Dani groma“
17.11.2023. u 21 sat – „Nebo boje vanilije“
19.11.2023. u 21 sat – „Nemoguća misija: Raspad sistema“


Dokumentarac o starenju

Nekolicina sretnika na svijetu uspješno prkosi starenju. Tajnu iza njihove vječne mladosti istražuje dr. Michael Mosley u dokumentarnoj seriji „Secrets of the Superagers“ koju možete pogledati na kanalu BBC Earth. Njegovi gosti od Kine do Italije imaju jedinstven pogled na život, jedu različitu hranu i žive drastično različitim životima.

U ponedjeljak 6. studenog u 22 sati pogledaj prvu epizodu ove serije.

Šesti autobus

U A1 Videoteku nedavno je stigla i mini-serija "Šesti autobus" koju svi A1 TV korisnici mogu pogledati ekskluzivno i besplatno do 01.01.2024., nakon čega će serija biti dostupna i na Netflixu. Serija je nastala iz istoimenog filma „Šesti autobus“ koji je premijerno prikazan u studenom prošle godine. Radnja prati mladu Amerikanku koja pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti tijekom bitke za Vukovar.


U Videoteci te čeka pregršt drugih hit naslova koje možeš posuditi po super cijenama, od najnovijih blockbustera do vječnih klasika. Svatko će naći nešto za sebe, a od vrhunske zabave dijeli te doslovce jedan klik. Zato se zavali u kauč, pritisni gumb „VOD“ na svom daljinskom upravljaču i neka uživancija započne.

Preuzmi A1 Xplore TV aplikaciju i gledaj A1 TV putem smart TV-a, Android TV boxa ili samo pokreni omiljenu seriju na svom mobitelu ili računalu. Prati svoj omiljeni TV sadržaj još jednostavnije - bez dodatnih uređaja, instalacija i suvišnih daljinskih upravljača.

Foto: Paramount/BBC/Šesti autobus

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti
Pocket Palma

A1 svijet

Kakva se glazba vrti u svijetu Pocket Palme: Poslušaj playlistu koju nam je sastavio ovaj synth-pop bend

Uvijek je zanimljivo dobiti uvid u glazbu koja se trenutačno vrti u svijetu naših omiljenih glazbenika. Upravo je takav slučaj s Mixtape playlistom koju nam je na Xplore Music by Deezer ekskluzivno kreirao synth-pop trio Pocket Palma.

Bend koji čine Ana Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek 22. rujna izdao je svoj treći studijski album „III“, a tim su nam povodom složili playlistu punu indie, rock i elektronske glazbe koju ćemo još dugo slušati.


"Uvijek nam je zabavno raditi playliste jer jednostavno slušamo toliko glazbe, pogotovo na turnejama. Šaramo po žanrovima toliko da se nekad potpuno izgubimo u glazbi. S naše trenutne playliste svakako bismo htjeli izdvojiti bend JAWS koji se posebno puno vrtio u zadnja dva mjeseca naše turneje“, kažu članovi Pocket Palme.

Na Xplore Music by Deezer možete poslušati i njihov album „III“, koji je najodvažniji studijski uradak ovih novopečenih dobitnika Porina (u kategoriji Najboljeg elektronskog albuma za album „Atomi: Rework“), ali i svojevrsni povratak njihovim korijenima. 

Zvuk je puno mračniji i puno više pop, ovaj album je ono što bi bio sljedeći album Side Projecta, da nismo odlučili pokrenuti Pocket Palmu“, poručili su Anja, Luka i Bruno. Na „III“ tematika nije toliko ljubavna kao na albumima „pocket palma“ i „atomi“, iako i dalje prevladavaju osobni tekstovi. 

Poslušaj album o kojem bruji regija, a na Xplore Music by Deezer otkrij slične domaće i inozemne izvođače.

Foto: Pocket Palma
 

A1 svijet

U kinima su novi „Plaćenici“ i „Poslije svega“: Za zagrijavanje pogledaj prethodne nastavke ovih filmskih hitova

U hrvatska kina nedavno su stigla dva hit naslova popularnih filmskih franšiza koje su milijuni obožavatelja nestrpljivo iščekivali. Radi se o četvrtom nastavku akcijskog spektakla „Plaćenici“ i petom, ujedno posljednjem nastavku romantične drame „Poslije svega“.

„Plaćenike“ smo prvi put na velikim ekranima gledali 2010., a radi se o filmskoj franšizi s najviše akcijskih zvijezda koje predvode Sylvester Stallone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas) i Dolph Lundgren (Gunner Jensen). U najnovijem nastavku glumačkoj postavi pridružila su se i neka nova lica poput Megan Fox, repera 50 Centa i filmske legende Andyja Garcije. U „Plaćenicima 4“ ne nedostaje spektakularnih scena borbi i eksplozija, kao i kaskaderskih akrobacija i neočekivanih preokreta, po čemu je franšiza i poznata.

 

Ranije ove godine Arnold Schwarzenegger potvrdio je da se neće pojaviti u novim „Plaćenicima“, dok će četvrti nastavak biti posljednji za Sylvestera Stallonea. Upravo zato obožavatelji nagađaju da se radi o kraju franšize, dok se o snimanju novih nastavaka zasad ništa ne zna.

Osim „Plaćenika“, franšiza koja već godinama privlači domaću publiku u kinodvorane je i „Poslije svega“. Trenutačno se prikazuje peti, ujedno i posljednji nastavak koji donosi zaključak dramatične ljubavne priče Tesse i Hardina. Ni ovoga puta neće nedostajati strasti, iznenađujućih zapleta i turbulencija koji protagoniste prate od njihova prvog susreta.

Iznimno popularna filmska franšiza nastala je prema književnom predlošku Anne Todd, a inspiracija za turbulentnu vezu glavnih junaka bila joj je glazba boy benda One Direction, dok je lik Hardina nadahnut Harryjem Stylesom. Navedeni sastojci zaslužni su za globalnu senzaciju koja se može mjeriti s uspjesima „Sumrak“ sage i franšize „Pedeset nijansi sive“.

Prijedlog za vikend bingeanje

Kao zagrijavanje za ova dva kino hita predlažemo ti da pogledaš prethodne nastavke „Plaćenika“ i „Poslije svega“. Pronaći ćeš ih u našoj Videoteci, točnije u katalogu „Uoči novih premijera u kinu“ do kojeg možeš doći u samo nekoliko klikova na svom daljinskom upravljaču.

Osim ove dvije franšize, u Videoteci te čeka pregršt drugih hit naslova koje možeš posuditi po super cijenama, od najnovijih blockbustera do vječnih klasika. Svatko će naći nešto za sebe, a od vrhunske zabave dijeli te doslovce jedan klik. Zato se zavali u kauč, pritisni gumb „VOD“ na svom daljinskom upravljaču i neka bingeanje započne.

Foto: Poslije svega: Sudar (After we colided) - ©2020 AFTER WE COLLIDED, LLC. ALL RIGHTS RESERVED/Plaćenici 2 (EXPENDABLES 2) - MOTION PICTURE ARTWORK © 2012 LIONS GATE ENTERTAINMENT INC. ALL RIGHTS RESERVED.