Noviteti na Netflixu u rujnu: Uzbudljiva drama o istinitom zločinu braće Menendez i krimić s Nicole Kidman

#Dodatne usluge #A1 svijet
  • Autor A1 Hrvatska
  • Datum 02.09.2024.
Netflixova serija The Perfect Couple

Povratak s godišnjih odmora najlakše je preboljeti uz dobar sadržaj na streaming servisima. Ako revno pratiš originalne serije i filmove iz Netflixove produkcije, imamo nekoliko rujanskih preporuka za tebe.

Uhvati nove epizode četvrte sezone „Emily u Parizu“, novu seriju kreatora „Dahmera“ i krimi seriju s Nicole Kidman.

The Perfect Couple

Ako voliš Nicole Kidman i krimiće, zaokruži 5. rujna na svome kalendaru jer tada na Netflix dolazi nova serija „The Perfect Couple“. Svih šest epizoda režirala je oskarovka i dobitnica Emmyja Susanne Bier, a serija se temelji na istoimenom bestseleru autorice Elin Hilderbrand

„The Perfect Couple“ prati Ameliju Sacks (Eve Hewson), djevojku koja se udaje u jednu od najbogatijih obitelji Nantucketa. Mladoženjina majka, Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman), poznata spisateljica, ne štedi na vjenčanju. No, kada se mrtvo tijelo pojavi na plaži, maštanja o ispijanju šampanjca brzo isparavaju i mijenjaju ih sumnje. Ubrzo svi postaju sumnjivci, a dugo čuvane obiteljske tajne izbijaju na površinu.

Boxer

Eryk Kulm Jr. napustio je komunističku Poljsku kako bi postao boksač, ali muči se kao imigrant. U pratnji trudne supruge, poljski imigrant mora prevladati nedaće i osobne demone kako bi postao prvak u londonskom boksačkom svijetu.

Film „Boxer“ dostupan je na Netflixu od 11. rujna.

Emily u Parizu: 2. dio 4. sezone

Emily ima sve što je ikad željela, ali je li to ono što joj treba? Od skijanja u francuskim Alpama do odmora u Rimu, spremna je za svoju sljedeću avanturu.

Uhvati drugi dio četvrte sezone „Emily u Parizu“ od 12. rujna na Netflixu.

Uglies

U futurističkom i distopijskom svijetu koji nameće estetsku operaciju s navršenih 16 godina, Tally se jedva čeka pridružiti ostatku društva. Ali kad joj prijateljica pobjegne, Tally kreće na misiju pronalaska koja mijenja sve što je mislila da želi.

U glavnoj ulozi je glumica Joey King koja se za ulogu Tally Youngblood pripremala više od 10 godina, otkako joj je sestra posudila istoimenu knjigu. Osim što je utjelovila Tally, King je izvršna producentica filma, čime ga je pomogla prenijeti na ekran.

„Uglies“ je dostupan na Netflixu od 13. rujna.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Dahmer je bio samo početak. 

U drugom nastavku antologijske serije „Monsters“, Ryan Murphy i Ian Brennan ekranizirali su slučaj koji je šokirao javnost tijekom 90-ih. Radi se o seriji koja prati braću Menendez koji su u kolovozu 1989. brutalno ubili svoje roditelje, oca Josea i majku Kitty, kao i događaje koji su prethodili i uslijedili nakon tih brutalnih ubojstava.

Tijekom suđenja, braća su kao razlog za ubojstvo svojih roditelja navela godine zlostavljanja. Međutim, tužitelji su tvrdili da je njihov motiv bio da se dočepaju obiteljskog bogatstva.
U glavnim ulogama su poznata lica poput Javiera Bardema, Chloë Sevigny, Nicholasa Alexandera Chaveza i Coopera Kocha, a serija je dostupna na Netflixu od 19. rujna.



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na tri mjeseca novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti
Četvrta sezona Emily u Parizu

Sve teme

Noviteti na Netflixu u kolovozu: Ne propusti novu sezonu Emily u Parizu i crnohumornu seriju o grčkim bogovima

Svakoga mjeseca na Netflix stižu novi naslovi u kojima uživaju milijuni pretplatnika. Originalne serije i filmovi iz Netflixove produkcije iznenađuju svojom kvantitetom, ali i kvalitetom.

Dugi ljetni dani idealni su za uživanje pred ekranom i zato ti predstavljamo šest noviteta koji će tijekom kolovoza biti dostupni na Netflixu.

Sigurno ćeš pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o prvom spin-offu „Spužve Boba Skockanog“ i nove sezone „Emily u Parizu“ do crne komedije o grčkoj mitologiji.

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie 

Svi ljubitelji Spužve Boba Skockanog imaju razloga za veselje jer 2. kolovoza na Netflix stiže animirani film „Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie“, prvi u nizu spin-off filmova iz omiljenog crtića.

Radnja je ovoga puta centrirana oko Sandy Cheeks (Luna Frnjau) koja udružuje snage sa Skockanim nakon što je Bikini dolina izvučena iz oceana. Njih dvoje kreću u Lunin rodni Texas kako bi spasili voljeni grad iz ruku zlog direktora

Dobro poznatoj glasovnoj postavi pridružuju se novi likovi u izvedbi Johnnyja Knoxvillea, Craiga Robinsona i Wande Sykes.

Emily u Parizu (4. sezona) 

Nova sezona omiljene Netflixove serije bit će podijeljena u dva dijela, a premijera prve četiri epizode zakazana je za 15. kolovoza, dok ostale stižu 12. rujna.

Ako je suditi prema najavama glavne glumice Lily Collins, četvrta sezona donosi nekoliko obrata. „Iako će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njezin život ove sezone doživljava neke neočekivane obrate“, izjavila je za Netflix. Tvorac serije Darren Star poručio je da gledatelji mogu očekivati nove likove, puno romantike, ali i drame.

Osim toga, u seriji će napokon zavladati zima pa ćeš imati priliku vidjeti i hladnije lice Pariza koje može biti podjednako lijepo kao u ostala godišnja doba.

The Umbrella Academy (4. sezona)

Nova sezona serije koja prati braću i sestre superheroje dok pokušavaju razriješiti misterij očeve smrti na Netflix stiže 8. kolovoza.

Šest godina nakon resetiranja, klan Hargreeves suočava se s tajnim društvom i saznaje da bi najveća prijetnja svemiru... mogli biti upravo oni.

The Union

Mike (Mark Wahlberg), obični građevinski radnik iz Jerseyja, preko noći postaje špijun kada ga njegova srednjoškolska ljubav Roxanne (Halle Berry) regrutira za iznimno riskantnu tajnu misiju.

Ovu uzbudljivu akcijsku komediju uhvati na Netflixu od 16. kolovoza.

Kaos 

Označi 29. kolovoza u kalendaru jer tada na Netflix dolazi mitološka crnohumorna serija „Kaos“ koju potpisuju scenaristi serije „The End of the F***ing World“ i producenti „Černobila“.

Uvijek genijalni Jeff Goldblum glumi Zeusa, kralja bogova. Svemoćan, besmrtan i duboko paranoičan, potpuno je nesvjestan o postojanju urote koja ga planira svrgnuti s Olimpa.

Istovremeno, tri obična smrtnika počinju otkrivati povezanost s drevnim proročanstvom.

The Deliverance 

Ako voliš horore, na Netflixu od 30. kolovoza možeš pronaći „The Deliverance“, film koji je inspiriran istinitim događajem.

Kada samohrana majka Ebony preseli sa svojom majkom i djecom u novi dom, počnu se događati čudne stvari. Centar za socijalnu skrb sumnja da Ebony zlostavlja djecu, ali u pozadini svega zapravo su demonske sile. Zbog svega toga Ebony se mora boriti protiv sustava kako bi vratila djecu i protiv demona kako bi očuvala svoj život i duše svoje djece.



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na tri mjeseca novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix

Godzilla x Kong na A1 TV-u

Sve teme

Srpanj na A1 TV-u: Od ispovijesti udovice Pabla Escobara do novog poglavlja Godzille i Konga

Počinje sezona godišnjih odmora, što znači da vjerojatno više vremena provodiš na otvorenom. A ako nakon dugog i aktivnog dana ne znaš što gledati na televiziji, izdvojili smo ti najbolji sadržaj na A1 TV-u u srpnju.

Osim nastavka Europskog prvenstva u nogometu, ovoga mjeseca možeš očekivati još sportskih poslastica, poput Olimpijskih igara i Tour de Francea, a tu su i premijere blockbustera koji su prije nekoliko mjeseci punili kino dvorane diljem svijeta.

Olimpijske igre u Parizu

Olimpijske igre će se od 25. srpnja do 11. kolovoza prenositi na kanalu HTV 2. U tom razdoblju natjecat će se oko 12.000 sportaša iz cijelog svijeta u 32 različita sporta.

Program započinje u 8 sati ujutro i traje cijeli dan do 1 sat iza ponoći. Središnja večernja emisija nosit će simbolični naziv „CROissant“ i emitirat će se u 22:30 sati, a gledateljima će donositi cjelodnevni pregled dana u Parizu.

Premijera filma „Godzilla X Kong: Novo carstvo“ 

Na streaming usluzi Max od 4. srpnja pronađi veliki ovogodišnji kino hit „Godzilla X Kong: Novo carstvo“.

Ovo veliko poglavlje MonsterVersea prati svemoćnog Konga dok putuje u neotkriveni sloj Šuplje Zemlje kako bi pronašao svoju obitelj. Ali ono što će slučajno otkriti donosi najopasniju prijetnju dosad kojoj se mogu suprotstaviti samo udruženi Kong i Godzilla.

Kao najavu novog filma o Godzilli i Kongu na HBO-u pogledaj i ostale nastavke popularne franšize:
-    Godzilla (2014.) - 14. srpnja u 18 sati
-    Godzilla 2: Kralj zvijeri (2019.) - 21. srpnja u 16 sati
-    Godzilla vs. Kong (2020.) - 21. srpnja u 18:10 sati.

Tour de France 2024.

Na kanalu Eurosport 1 prati 111. izdanje Tour de Francea koje je započelo u Firenzi 29. lipnja, a završit će 21. srpnja u Nici. Ove godine po prvi put u povijesti utrka starta u Italiji, dok je cilj premješten iz Pariza u Nicu jer je francuski glavni grad domaćin Olimpijskih igara samo četiri dana nakon završetka Tour de Francea.

Kanali Eurosport 1 i Eurosport 2 dio su Osnovnog Sportskog i Dodatnog Sportskog TV paketa.

Premijera filma „Ferrari“

Ako koristiš Osnovni Filmski paket, 6. srpnja u 20 sati uhvati premijeru filma „Ferrari“ na kanalu CineStar TV Premiere 1.

„Ferrari“ je američka biografska sportska drama iz 2023. koju je režirao Michael Mann, a bazirana je na biografiji „Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine“ iz 1991. Film prati osobne i profesionalne izazove Enza Ferrarija, osnivača proizvođača automobila Ferrari, tijekom ljeta 1957. dok se sportski odjel tvrtke Ferrari priprema za utrku Mille Miglia.

Adam Driver utjelovio je Ferrarija, a uz njega se pojavljuju i Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O'Connell i Patrick Dempsey.

Dokumentarci na Dox TV-u 

Korisnici Osnovnog Obiteljskog paketa na kanalu Dox TV tijekom srpnja mogu pronaći sjajne dokumentarce.

U subotu 6. srpnja u 21:50 sati uhvati dokumentarac „Tata: Ispovijest Escobarove udovice“. Maria Isabel, poznatija kao Tata, prekida 20-godišnju šutnju i otkriva istinu o svom životu s kolumbijskim narko-bosom Pablom Escobarom. Korištenjem nikad viđenog materijala sa samog početka njihove veze, kao i fotografija i rukom pisanih pisama pronađenih nakon iscrpne potrage, ovo je najintimniji portret njihovog zajedničkog života. 

Kada je Biblija napisana? Tko ju je napisao? Pod kojim okolnostima? Za koju svrhu? Ova su pitanja dugo ostala bez odgovora, ali s otkrićem svitaka s Mrtvog mora 1947. godine, temeljitim proučavanjem tekstova, napretkom znanosti i nedavnim arheološkim otkrićima, jedna od najvećih povijesnih misterija postupno se otkriva. Najeminentniji stručnjaci za Bibliju u dokumentarcu „Tko je stvarni autor Biblije“ pokušavaju odgovoriti na pitanje – tko je napisao Svetu knjigu, a možeš ga pogledati 20. srpnja u 21:50 sati na kanalu Dox TV.

Unatoč sve manjem broja pušača na zapadu, duhanska industrija ne odustaje, već se transformira pomoću novih elektroničkih proizvoda – e-cigareta i grijača duhana. Šarene reklame prodaju iluziju da je pušenje od sada cool, ne smrdi i ne izaziva mučninu. Proizvodi se razvijaju, ali marketinške strategije ostaju iste. Kako ova industrija nastavlja zarađivati bez obzira na zdravstvene posljedice, saznaj u dokumentarcu „Nikotin: Droga budućnosti“ koji će se prikazivati na Dox TV-u 27. srpnja u 21:50 sati.

Zvjezdane staze 

Kraj srpnja rezerviran je za filmske ekranizacije jedne od najpopularnijih serija u povijesti televizije - "Zvjezdanih staza". Na kanalu TV1000 29., 30. i 31. srpnja u 21 sat uhvati tri nastavka franšize.

Obnovi svoj klingonski na putu u daleku galaksiju s Kirkom, Spockom i ostalima. U prvom nastavku filma "Zvjezdane staze", Nero dolazi iz budućnosti kako bi se osvetio Federaciji, a suparnici Kirk i Spock moraju surađivati kako bi ga spriječili da uništi sve što znaju.

U "Zvjezdanim stazama: U tami", Kirk je degradiran u prvog časnika, a on i posada suočavaju se s nemilosrdnim Khanom koji Federaciji objavljuje rat. A u "Zvjezdanim stazama: S one strane", svemirski brod Enterprise upao je u zasjedu Kralla, nemilosrdnog neprijatelja koji se zakleo protiv Federacije. Srušivši se na neistraženi neprijateljski svijet, kapetan Kirk, Spock i posada u utrci su s vremenom kako bi spriječili Krallovu opasnu vojsku da pokrene sveopći galaktički rat. 



Još uvijek nemaš A1 TV? Naruči ga uz fiksni internet putem weba.

Preuzmi A1 Xplore TV aplikaciju i gledaj A1 TV na smart TV-u, putem Android TV boxa ili samo pokreni omiljenu seriju na svom mobitelu ili računalu. TV usluga dostupna je u svakoj sobi, bez dodatnih instalacija i kablova.

Odaberi jedan od tri Osnovna TV paketa, a možeš aktivirati i Dodatne pakete po posebnoj cijeni. Osnovni paket možeš mijenjati jednom mjesečno u Moj A1 aplikaciji, a Dodatne pakete možeš aktivirati po želji.

Foto: HBO