Srpanj na A1 TV-u: Od ispovijesti udovice Pabla Escobara do novog poglavlja Godzille i Konga

#A1 svijet
  • Autor A1 Hrvatska
  • Datum 04.07.2024.
Godzilla x Kong na A1 TV-u

Počinje sezona godišnjih odmora, što znači da vjerojatno više vremena provodiš na otvorenom. A ako nakon dugog i aktivnog dana ne znaš što gledati na televiziji, izdvojili smo ti najbolji sadržaj na A1 TV-u u srpnju.

Osim nastavka Europskog prvenstva u nogometu, ovoga mjeseca možeš očekivati još sportskih poslastica, poput Olimpijskih igara i Tour de Francea, a tu su i premijere blockbustera koji su prije nekoliko mjeseci punili kino dvorane diljem svijeta.

Olimpijske igre u Parizu

Olimpijske igre će se od 25. srpnja do 11. kolovoza prenositi na kanalu HTV 2. U tom razdoblju natjecat će se oko 12.000 sportaša iz cijelog svijeta u 32 različita sporta.

Program započinje u 8 sati ujutro i traje cijeli dan do 1 sat iza ponoći. Središnja večernja emisija nosit će simbolični naziv „CROissant“ i emitirat će se u 22:30 sati, a gledateljima će donositi cjelodnevni pregled dana u Parizu.

Premijera filma „Godzilla X Kong: Novo carstvo“ 

Na streaming usluzi Max od 4. srpnja pronađi veliki ovogodišnji kino hit „Godzilla X Kong: Novo carstvo“.

Ovo veliko poglavlje MonsterVersea prati svemoćnog Konga dok putuje u neotkriveni sloj Šuplje Zemlje kako bi pronašao svoju obitelj. Ali ono što će slučajno otkriti donosi najopasniju prijetnju dosad kojoj se mogu suprotstaviti samo udruženi Kong i Godzilla.

Kao najavu novog filma o Godzilli i Kongu na HBO-u pogledaj i ostale nastavke popularne franšize:
-    Godzilla (2014.) - 14. srpnja u 18 sati
-    Godzilla 2: Kralj zvijeri (2019.) - 21. srpnja u 16 sati
-    Godzilla vs. Kong (2020.) - 21. srpnja u 18:10 sati.

Tour de France 2024.

Na kanalu Eurosport 1 prati 111. izdanje Tour de Francea koje je započelo u Firenzi 29. lipnja, a završit će 21. srpnja u Nici. Ove godine po prvi put u povijesti utrka starta u Italiji, dok je cilj premješten iz Pariza u Nicu jer je francuski glavni grad domaćin Olimpijskih igara samo četiri dana nakon završetka Tour de Francea.

Kanali Eurosport 1 i Eurosport 2 dio su Osnovnog Sportskog i Dodatnog Sportskog TV paketa.

Premijera filma „Ferrari“

Ako koristiš Osnovni Filmski paket, 6. srpnja u 20 sati uhvati premijeru filma „Ferrari“ na kanalu CineStar TV Premiere 1.

„Ferrari“ je američka biografska sportska drama iz 2023. koju je režirao Michael Mann, a bazirana je na biografiji „Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine“ iz 1991. Film prati osobne i profesionalne izazove Enza Ferrarija, osnivača proizvođača automobila Ferrari, tijekom ljeta 1957. dok se sportski odjel tvrtke Ferrari priprema za utrku Mille Miglia.

Adam Driver utjelovio je Ferrarija, a uz njega se pojavljuju i Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O'Connell i Patrick Dempsey.

Dokumentarci na Dox TV-u 

Korisnici Osnovnog Obiteljskog paketa na kanalu Dox TV tijekom srpnja mogu pronaći sjajne dokumentarce.

U subotu 6. srpnja u 21:50 sati uhvati dokumentarac „Tata: Ispovijest Escobarove udovice“. Maria Isabel, poznatija kao Tata, prekida 20-godišnju šutnju i otkriva istinu o svom životu s kolumbijskim narko-bosom Pablom Escobarom. Korištenjem nikad viđenog materijala sa samog početka njihove veze, kao i fotografija i rukom pisanih pisama pronađenih nakon iscrpne potrage, ovo je najintimniji portret njihovog zajedničkog života. 

Kada je Biblija napisana? Tko ju je napisao? Pod kojim okolnostima? Za koju svrhu? Ova su pitanja dugo ostala bez odgovora, ali s otkrićem svitaka s Mrtvog mora 1947. godine, temeljitim proučavanjem tekstova, napretkom znanosti i nedavnim arheološkim otkrićima, jedna od najvećih povijesnih misterija postupno se otkriva. Najeminentniji stručnjaci za Bibliju u dokumentarcu „Tko je stvarni autor Biblije“ pokušavaju odgovoriti na pitanje – tko je napisao Svetu knjigu, a možeš ga pogledati 20. srpnja u 21:50 sati na kanalu Dox TV.

Unatoč sve manjem broja pušača na zapadu, duhanska industrija ne odustaje, već se transformira pomoću novih elektroničkih proizvoda – e-cigareta i grijača duhana. Šarene reklame prodaju iluziju da je pušenje od sada cool, ne smrdi i ne izaziva mučninu. Proizvodi se razvijaju, ali marketinške strategije ostaju iste. Kako ova industrija nastavlja zarađivati bez obzira na zdravstvene posljedice, saznaj u dokumentarcu „Nikotin: Droga budućnosti“ koji će se prikazivati na Dox TV-u 27. srpnja u 21:50 sati.

Zvjezdane staze 

Kraj srpnja rezerviran je za filmske ekranizacije jedne od najpopularnijih serija u povijesti televizije - "Zvjezdanih staza". Na kanalu TV1000 29., 30. i 31. srpnja u 21 sat uhvati tri nastavka franšize.

Obnovi svoj klingonski na putu u daleku galaksiju s Kirkom, Spockom i ostalima. U prvom nastavku filma "Zvjezdane staze", Nero dolazi iz budućnosti kako bi se osvetio Federaciji, a suparnici Kirk i Spock moraju surađivati kako bi ga spriječili da uništi sve što znaju.

U "Zvjezdanim stazama: U tami", Kirk je degradiran u prvog časnika, a on i posada suočavaju se s nemilosrdnim Khanom koji Federaciji objavljuje rat. A u "Zvjezdanim stazama: S one strane", svemirski brod Enterprise upao je u zasjedu Kralla, nemilosrdnog neprijatelja koji se zakleo protiv Federacije. Srušivši se na neistraženi neprijateljski svijet, kapetan Kirk, Spock i posada u utrci su s vremenom kako bi spriječili Krallovu opasnu vojsku da pokrene sveopći galaktički rat. 



Još uvijek nemaš A1 TV? Naruči ga uz fiksni internet putem weba.

Preuzmi A1 Xplore TV aplikaciju i gledaj A1 TV na smart TV-u, putem Android TV boxa ili samo pokreni omiljenu seriju na svom mobitelu ili računalu. TV usluga dostupna je u svakoj sobi, bez dodatnih instalacija i kablova.

Odaberi jedan od tri Osnovna TV paketa, a možeš aktivirati i Dodatne pakete po posebnoj cijeni. Osnovni paket možeš mijenjati jednom mjesečno u Moj A1 aplikaciji, a Dodatne pakete možeš aktivirati po želji.

Foto: HBO

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti
Policajac s Beverly Hillsa na Netflixu

Sve teme

Noviteti na Netflixu u srpnju: Uhvati Gorana Višnjića u ulozi vikinga i novi nastavak kultne komedije

S dolaskom toplijih dana i godišnjih odmora, vjerojatno sve više vremena provodiš na otvorenom, ali ako tražiš materijal za opuštanje pred ekranom, predstavljamo ti šest noviteta koji u srpnju dolaze na Netflix.

Uhvati novi nastavak kultne komedije „Policajac s Beverly Hillsa“, dokumentarnu seriju o španjolskoj nogometnoj ligi i posljednju sezonu intrigantne španjolske serije „Elite“.

U nastavku saznaj koji te sve noviteti čekaju na Netflixu tijekom srpnja.

Policajac s Beverly Hillsa: Axel F

Četrdeset godina nakon nezaboravnog prvog slučaja na Beverly Hillsu, detroitski policajac Axel Foley (Eddie Murphy) vraća se raditi ono što zna najbolje: rješavati zločine i izazivati kaos.

Život njegove kćeri (Taylour Paige) je u opasnosti pa se udružuje s novim partnerom (Joseph Gordon-Levitt) i starim prijateljima Billyjem Rosewoodom (Sudac Reinhold) i Johnom Taggartom (John Ashton) kako bi ponovno raskrinkao kriminalce.

Četvrti nastavak ove kultne komedije dostupan je na Netflixu od 3. srpnja.

Vikinzi: Valhala (3. sezona) 

Od 11. srpnja na Netflixu će biti dostupna treća sezona serije „Vikinzi: Valhala“. Radnja se odvija sedam godina nakon druge sezone, a prati Heralda koji teži postati kralj Norveške, Leifa koji traži Zlatnu zemlju i Freydisa koji nastoji omogućiti sretan život svome narodu.

Glumačkoj postavi pridružuje se i Goran Višnjić, naš najpoznatiji glumac s holivudskom adresom, koji će debitirati kao lik Erika Crvenog.

Exploding Kittens (1. sezona)

Od 12. srpnja na Netflixu uhvati prvu sezonu animirane humoristične serije „Exploding Kittens“. Vječni sukob između dobra i zla doseže sasvim novu razinu kada su bog i vrag poslani na Zemlju da žive u tijelima zdepastih kućnih mačaka.

Glasove mačkama posuđuju Tom Ellis (Godcat) i Sasheer Zamata (Devilcat), dok su kreatori serije Shane Kosakowski i Matthew Inman, tvorac web stripa The Oatmeal, kao i sukreator kartaške igre „Exploding Kittens“, koja je sada dostupna i kao mobilna igra.

Cobra Kai (6. sezona) 

S približavanjem globalnog turnira, Daniel (Ralph Macchio) i Johnny (William Zabka) pokušavaju pripremiti svoj tim, ali stari neprijatelji i nove prijetnje stoje im na putu do pobjede.

Šesta i posljednja sezona serije „Cobra Kai“ bit će podijeljena u tri dijela. Prvi će biti premijerno prikazan na Netflixu 18. srpnja, drugi je zakazan za 24. studeni 2024., dok treći dio sezone možeš očekivati sljedeće godine.

LALIGA: All Access 

Zaviri iza kulisa vrhunskog španjolskog nogometa u ovoj uzbudljivoj dokumentarnoj seriji o La Ligi koja je na Netflixu dostupna od 25. srpnja.

La Liga je više od nogometa: ona je strast, emocije, snaga svih klubova i njihovih navijača. La Liga se odlučuje na terenu, ali se igra i izvan njega: u svlačionici, na tribinama, u kutcima stadiona, na dan utakmice. U ovoj dokumentarnoj seriji iz prve ruke doživljavamo putanju nogometnog kluba Girona, velikog otkrića ove sezone.

Elite (8. sezona) 

Osma i posljednja sezona španjolske hit serije bit će dostupna na Netflixu od 26. srpnja. Omar i Nadia su se pomirili, a učenici škole Las Encinas uskoro će maturirati. Međutim, neće sve biti tako idilično jer će jedna velika tajna testirati prijateljstva, ali i neprijateljstva. 



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na šest mjeseci novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET do 31. srpnja 2024. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix

Plaćanje parkinga SMS-om

Sve teme

Proslavi s nama veliki 25. rođendan: Očekuju te super nagrade, pokloni i iznenađenja

Davne 1999. godine A1 Hrvatska, tadašnji Vipnet, predstavljen je hrvatskom tržištu i otada svojim korisnicima kontinuirano pruža najbolje korisničko iskustvo. 

A1 Hrvatska stoji iza prve usluge na bonove, prve multimedijske poruke (MMS), prvih videopoziva na koje su se javljala poznata lica poput Sandre Bagarić i Gorana Ivaniševića, prvog povezivanja telekom usluga s Netflixom, te drugih noviteta koje danas uglavnom svi uzimamo zdravo za gotovo.

A što je rođendan ako slavljenik ne časti? Zato smo ti u srpnju i kolovozu pripremili brojne nagradne igre i iznenađenja koja ćemo ti sada predstaviti.

Častimo te s do 5 € parkinga

SMS parking ili mParking usluga jedinstveni je sustav naplate parkinga koji su, sada već davne 2001., u potpunosti osmislili Vipnetovi stručnjaci, svega nekoliko mjeseci nakon što je u svijetu predstavljen GPRS, koji je bio osnova za rad ove usluge. Kasnije su ovaj model plaćanja parkinga preuzeli brojni drugi operateri diljem svijeta.

Upravo zato slavljenički mjesec započinjemo popustom na mParking u iznosu do 5 eura na slavljenički datum, 1. srpnja 2024., za sve A1 i Tomato korisnike u cijeloj Hrvatskoj.

Sve što trebaš učiniti je platiti parking putem SMS-a, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Svim Tomato i A1 korisnicima na bonove iznos do 5 € bit će vraćen u roku od pet dana, a svim Tomato i A1 privatnim i poslovnim korisnicima na pretplatu iznos će biti umanjen na sljedećem mjesečnom računu.

25 vrijednih uređaja za 25 godina u Hrvatskoj

Slavlje se odvija i u Moj A1 aplikaciji u kojoj od 1. do 14. srpnja možeš zaigrati super nagradnu igru i osvojiti vrijedne nagrade, kao što su iPhone 15 Pro, Samsung TV i PlayStation 5.

Nagradna igra dostupna je svim A1 pretplatnicima, korisnicima bonova i fiksnim korisnicima uz mogućnost osvajanja čak 25 vrhunskih uređaja.

Dodatne gige i jedinice za A1 i Tomato korisnike

Ni tu nije kraj iznenađenjima! Od 17. do 21. srpnja u Moj A1, odnosno Moj Tomato aplikaciji, moći ćeš preuzeti dodatne gige i jedinice na poklon za bezbrižnije surfanje.

Pokaži svoje znanje i osvoji vrijedan uređaj

Svaki posjetitelj A1.hr od 1. do 25. srpnja ima priliku zgrabiti rođendanske popuste i pogodnosti. Svaki dan otvori novu kućicu i otkrij super ponudu.

Od 1.7. do 18.8. za tebe smo pripremili i A1 Vremeplov gdje možeš pogledati kako smo zajedno odrastali u proteklih 25 godina, ali možeš zaigrati i kviz te osvojiti super nagrade! Što brže točno odgovori na što više pitanja jer 25 najbržih korisnika nagrađujemo super uređajima.

Osvoji novi HONOR u live streamu iz A1 Virtualnog shopa

U ponedjeljak 15. srpnja u 17 sati budi na Facebook i YouTube profilu A1 Hrvatska i prati live stream iz A1 Virtualnog shopa u kojem ćemo ti predstaviti novi HONOR 200. Nakon recenzije ovog vrhunskog mobitela, na Facebook profilu A1 Hrvatska na red će doći nagradni zadatak. Pažljivo ga pročitaj, pokaži svoju kreativnost i osvoji genijalni HONOR 200!

Iznenađenja na prodajnim mjestima

Posjeti najbliže A1 prodajno mjesto 1. srpnja jer te častimo s poklon paketom, točnije torbom za plažu, šiltericom, kremom za sunčanje i privjescima.

Osim toga, tijekom cijelog srpnja na odabranim A1 prodajnim mjestima čekaju te zabavne igre uz koje možeš osvojiti 50 € popusta na uređaj ili 10 € popusta na dodatnu opremu.

Ovi pokloni su znak naše zahvalnosti, ali i potvrda predanosti pružanju najbolje usluge. Povjerenje korisnika dovelo nas je do ovog velikog jubileja, a nastavit ćemo biti posvećeni tome da i dalje budemo tvoj prvi izbor.

Foto: Getty Images