Proslavi s nama veliki 25. rođendan: Očekuju te super nagrade, pokloni i iznenađenja

#A1 svijet
  • Autor A1 Hrvatska
  • Datum 01.07.2024.
Plaćanje parkinga SMS-om

Davne 1999. godine A1 Hrvatska, tadašnji Vipnet, predstavljen je hrvatskom tržištu i otada svojim korisnicima kontinuirano pruža najbolje korisničko iskustvo. 

A1 Hrvatska stoji iza prve usluge na bonove, prve multimedijske poruke (MMS), prvih videopoziva na koje su se javljala poznata lica poput Sandre Bagarić i Gorana Ivaniševića, prvog povezivanja telekom usluga s Netflixom, te drugih noviteta koje danas uglavnom svi uzimamo zdravo za gotovo.

A što je rođendan ako slavljenik ne časti? Zato smo ti u srpnju i kolovozu pripremili brojne nagradne igre i iznenađenja koja ćemo ti sada predstaviti.

Častimo te s do 5 € parkinga

SMS parking ili mParking usluga jedinstveni je sustav naplate parkinga koji su, sada već davne 2001., u potpunosti osmislili Vipnetovi stručnjaci, svega nekoliko mjeseci nakon što je u svijetu predstavljen GPRS, koji je bio osnova za rad ove usluge. Kasnije su ovaj model plaćanja parkinga preuzeli brojni drugi operateri diljem svijeta.

Upravo zato slavljenički mjesec započinjemo popustom na mParking u iznosu do 5 eura na slavljenički datum, 1. srpnja 2024., za sve A1 i Tomato korisnike u cijeloj Hrvatskoj.

Sve što trebaš učiniti je platiti parking putem SMS-a, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Svim Tomato i A1 korisnicima na bonove iznos do 5 € bit će vraćen u roku od pet dana, a svim Tomato i A1 privatnim i poslovnim korisnicima na pretplatu iznos će biti umanjen na sljedećem mjesečnom računu.

25 vrijednih uređaja za 25 godina u Hrvatskoj

Slavlje se odvija i u Moj A1 aplikaciji u kojoj od 1. do 14. srpnja možeš zaigrati super nagradnu igru i osvojiti vrijedne nagrade, kao što su iPhone 15 Pro, Samsung TV i PlayStation 5.

Nagradna igra dostupna je svim A1 pretplatnicima, korisnicima bonova i fiksnim korisnicima uz mogućnost osvajanja čak 25 vrhunskih uređaja.

Dodatne gige i jedinice za A1 i Tomato korisnike

Ni tu nije kraj iznenađenjima! Od 17. do 21. srpnja u Moj A1, odnosno Moj Tomato aplikaciji, moći ćeš preuzeti dodatne gige i jedinice na poklon za bezbrižnije surfanje.

Pokaži svoje znanje i osvoji vrijedan uređaj

Svaki posjetitelj A1.hr od 1. do 25. srpnja ima priliku zgrabiti rođendanske popuste i pogodnosti. Svaki dan otvori novu kućicu i otkrij super ponudu.

Od 1.7. do 18.8. za tebe smo pripremili i A1 Vremeplov gdje možeš pogledati kako smo zajedno odrastali u proteklih 25 godina, ali možeš zaigrati i kviz te osvojiti super nagrade! Što brže točno odgovori na što više pitanja jer 25 najbržih korisnika nagrađujemo super uređajima.

Osvoji novi HONOR u live streamu iz A1 Virtualnog shopa

U ponedjeljak 15. srpnja u 17 sati budi na Facebook i YouTube profilu A1 Hrvatska i prati live stream iz A1 Virtualnog shopa u kojem ćemo ti predstaviti novi HONOR 200. Nakon recenzije ovog vrhunskog mobitela, na Facebook profilu A1 Hrvatska na red će doći nagradni zadatak. Pažljivo ga pročitaj, pokaži svoju kreativnost i osvoji genijalni HONOR 200!

Iznenađenja na prodajnim mjestima

Posjeti najbliže A1 prodajno mjesto 1. srpnja jer te častimo s poklon paketom, točnije torbom za plažu, šiltericom, kremom za sunčanje i privjescima.

Osim toga, tijekom cijelog srpnja na odabranim A1 prodajnim mjestima čekaju te zabavne igre uz koje možeš osvojiti 50 € popusta na uređaj ili 10 € popusta na dodatnu opremu.

Ovi pokloni su znak naše zahvalnosti, ali i potvrda predanosti pružanju najbolje usluge. Povjerenje korisnika dovelo nas je do ovog velikog jubileja, a nastavit ćemo biti posvećeni tome da i dalje budemo tvoj prvi izbor.

Foto: Getty Images

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti
Noviteti na Netflixu u lipnju 2024.

Sve teme

Noviteti na Netflixu u lipnju: Povratak Jessice Albe na male ekrane i romantična komedija s Nicole Kidman

Ljeto je iza ugla, a dugi dan na plaži ili gradskom asfaltu najljepše je zaokružiti kvalitetnom serijom ili filmom. Ogroman izbor takvog sadržaja iz mjeseca u mjesec dolazi na Netflix, pa tako u lipnju možeš pronaći sjajne novitete poput novog filma redatelja Richarda Linklatera, romantične komedije s Nicole Kidman i Zacom Efronom te finalne sezone serije "Sweet Tooth".

U nastavku smo izdvojili nekoliko novih serija i filmova koje tijekom lipnja dolaze na Netflix.

Sweet Tooth: Rogati dječak (3. sezona)

Treća i posljednja sezona ove postapokaliptične dramske serije na Netflix dolazi 6. lipnja. Nakon pandemije zvane The Sick i odumiranja većine ljudske populacije, pojavljuju se bebe koje su napola ljudi, a napola životinje.

Glavnim junacima ponestaje vremena za pronalaženje odgovora, a dosadašnji savezi stavljeni su na kušnju. U novim epizodama dolazi do uzbudljivog vrhunca koji će odrediti sudbinu čovječanstva i hibrida

Hit Man

Obožavatelji rada Richarda Linklatera (trilogija „Prije zore“, „Prije sumraka“ i „Prije ponoći“) imaju razloga za veselje jer njegova komedija „Hit Man“ stiže na Netflix 7. lipnja

Film je inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom, a prati profesora (Glen Powell) koji se pretvara da je ubojica. Međutim, njegovo pretvaranje pokreće lančanu reakciju nevolja nakon što se zaljubi u potencijalnu klijenticu.

„Radi se o identitetu, slici o sebi i strasti. Ali na razini zapleta, samo o tipu koji se zapleo u mrežu laži. Njegove ga strasti vode u smjeru u kojem obmanjuje osobu u koju je zaljubljen pretvarajući se da je netko drugi, zbog čega se oboje moraju nositi s posljedicama“, izjavio je Linklater za Netflix.

Ultraman: Rising 

Lipanj na Netflixu donosi i poslasticu za najmlađe – animirani SF film „Ultraman: Rising“. 

Kada Tokiju zaprijete napadi divovskih čudovišta, vrhunski sportaš nevoljko se vraća kući kako bi preuzeo očeve dužnosti i postao Ultraman. Međutim, ubrzo shvaća da njegov najveći izazov uopće nije borba s čudovištima, već odgoj sina svog najvećeg neprijatelja.

„Ultraman: Rising“ na Netflix dolazi 14. lipnja.

Trigger Warning 

Jessica Alba glumila je u brojnim akcijskim filmovima, poput „Sin Cityja“ i „Anđela tame“, no u novom Netflixovom filmu djeluje odvažnija nego ikad prije. Naime, glumica je bila odlučna da protagonistica filma „Trigger Warning“ postane više od stručnjakinje za oružje. Nakon intenzivnih vježbi s kaskaderskim timom, u film je uključila indonezijsku borbu nožem, stvarajući kadrove koji su zahtijevali brzo razmišljanje i kretanje.

Te vještine dobro će poslužiti zapovjednici specijalnih postrojbi Parker koja se vraća u svoj rodni grad i otkriva zavjeru koja je možda povezana s misterioznom smrću njezina oca.

Akcijska drama „Trigger Warning“ dostupna je na Netflixu od 21. lipnja.

 

Supacell

Od 27. lipnja na Netflixu pronađi seriju koja prati pet običnih ljudi iz južnog Londona koji neočekivano razviju supermoći, bez jasne povezanosti među njima.

Dok se bore s utjecajem nadnaravnog na svakodnevni život i izbjegavaju moćne i zle agente koji su primijetili njihove posebne sposobnosti, jedan ih čovjek mora okupiti kako bi zaštitio djevojku koju voli.

A Family Affair

Od 28. lipnja na Netflixu pronađi romantičnu komediju „A Family Affair“ s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joey King u glavnim ulogama.

Iznenađujuća romansa pokreće lavinu komičnih posljedica za mladu ženu, njezinu majku i bivšeg šefa, a svi zajedno suočavaju se s ljubavnim, seksualnim i identitetskim komplikacijama.



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na tri mjeseca novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix

Robotski usisavač

Sve teme

Gadgeti koji olakšavaju i obogaćuju svakodnevicu: Četiri uređaja u koja se isplati uložiti

Kako se tehnologija infiltrirala u sve pore života, sve je teže odoljeti gadgetima koji olakšavaju i obogaćuju svakodnevicu. Uz jednostavno upravljanje u nekoliko klikova, nude i brojne druge prednosti koje mogu unaprijediti tvoj dom

Danas postoji pametna verzija gotovo svakog kućanskog uređaja, a u nastavku ti predstavljamo one u koje se isplati uložiti.

Friteza na vrući zrak (air fryer)

Posljednjih godina prava senzacija u kuhinji postao je air fryer, odnosno friteza na vrući zrak u kojoj možeš skuhati gotovo sve. 

Osim što dobivaš zdravije obroke jer koristiš minimalnu količinu ulja, obroci su u prosjeku 1,5 brže gotovi nego u pećnici. Uz automatske programe lako podešavaš vrijeme, temperaturu i protok vrućeg zraka.

Robotski usisavač

Ako želiš automatizirati svoj dom i smanjiti broj kućanskih poslova, onda je robotski usisavač idealan pametni uređaj za tebe. Upoznaj novu eru čistoće i pusti da robot obavi posao umjesto tebe.

Osim toga, većina novijih robotskih usisavača mapira tvoj dom i automatski planira najučinkovitiji način usisavanja. Uz moćno usisavanje, uglavnom i peru podove, čime osiguravaju vrhunske rezultate čišćenja.

Prijenosni projektor

Voliš filmske večeri, ali ne voliš krcata kina? Pretvori svoj dnevni boravak u kućno kino uz prijenosni projektor, pozovi društvo i iskusi čaroliju velikog platna u svome domu.

Gledaj omiljeni sadržaj preko cijelog zida i uz minimalnu buku. Osim toga, možeš prilagoditi udaljenost projekcije za sliku, bilo da gledaš filmove, sportske prijenose ili igraš videoigre.

Pametna kamera

Iskusi budućnost pametnog nadzora i maksimalnu sigurnost uz pametnu kameru. Prati što se sve događa u tvome domu ili vikendici putem svog pametnog telefona i dobivaj obavijesti o neobičnim aktivnostima.

Pametne kamere korisne su i za praćenje aktivnosti kućnih ljubimaca, a zahvaljujući dvosmjernoj komunikaciji čak možeš uplašiti provalnike.

Želiš jedan od ovih uređaja? Odaberi jedan od naših internet paketa i može biti tvoji po super cijeni.

Foto: Getty Images