Noviteti na Netflixu u lipnju: Povratak Jessice Albe na male ekrane i romantična komedija s Nicole Kidman

#A1 svijet
  • Autor A1 Hrvatska
  • Datum 03.06.2024.
Noviteti na Netflixu u lipnju 2024.

Ljeto je iza ugla, a dugi dan na plaži ili gradskom asfaltu najljepše je zaokružiti kvalitetnom serijom ili filmom. Ogroman izbor takvog sadržaja iz mjeseca u mjesec dolazi na Netflix, pa tako u lipnju možeš pronaći sjajne novitete poput novog filma redatelja Richarda Linklatera, romantične komedije s Nicole Kidman i Zacom Efronom te finalne sezone serije "Sweet Tooth".

U nastavku smo izdvojili nekoliko novih serija i filmova koje tijekom lipnja dolaze na Netflix.

Sweet Tooth: Rogati dječak (3. sezona)

Treća i posljednja sezona ove postapokaliptične dramske serije na Netflix dolazi 6. lipnja. Nakon pandemije zvane The Sick i odumiranja većine ljudske populacije, pojavljuju se bebe koje su napola ljudi, a napola životinje.

Glavnim junacima ponestaje vremena za pronalaženje odgovora, a dosadašnji savezi stavljeni su na kušnju. U novim epizodama dolazi do uzbudljivog vrhunca koji će odrediti sudbinu čovječanstva i hibrida

Hit Man

Obožavatelji rada Richarda Linklatera (trilogija „Prije zore“, „Prije sumraka“ i „Prije ponoći“) imaju razloga za veselje jer njegova komedija „Hit Man“ stiže na Netflix 7. lipnja

Film je inspiriran nevjerojatnom istinitom pričom, a prati profesora (Glen Powell) koji se pretvara da je ubojica. Međutim, njegovo pretvaranje pokreće lančanu reakciju nevolja nakon što se zaljubi u potencijalnu klijenticu.

„Radi se o identitetu, slici o sebi i strasti. Ali na razini zapleta, samo o tipu koji se zapleo u mrežu laži. Njegove ga strasti vode u smjeru u kojem obmanjuje osobu u koju je zaljubljen pretvarajući se da je netko drugi, zbog čega se oboje moraju nositi s posljedicama“, izjavio je Linklater za Netflix.

Ultraman: Rising 

Lipanj na Netflixu donosi i poslasticu za najmlađe – animirani SF film „Ultraman: Rising“. 

Kada Tokiju zaprijete napadi divovskih čudovišta, vrhunski sportaš nevoljko se vraća kući kako bi preuzeo očeve dužnosti i postao Ultraman. Međutim, ubrzo shvaća da njegov najveći izazov uopće nije borba s čudovištima, već odgoj sina svog najvećeg neprijatelja.

„Ultraman: Rising“ na Netflix dolazi 14. lipnja.

Trigger Warning 

Jessica Alba glumila je u brojnim akcijskim filmovima, poput „Sin Cityja“ i „Anđela tame“, no u novom Netflixovom filmu djeluje odvažnija nego ikad prije. Naime, glumica je bila odlučna da protagonistica filma „Trigger Warning“ postane više od stručnjakinje za oružje. Nakon intenzivnih vježbi s kaskaderskim timom, u film je uključila indonezijsku borbu nožem, stvarajući kadrove koji su zahtijevali brzo razmišljanje i kretanje.

Te vještine dobro će poslužiti zapovjednici specijalnih postrojbi Parker koja se vraća u svoj rodni grad i otkriva zavjeru koja je možda povezana s misterioznom smrću njezina oca.

Akcijska drama „Trigger Warning“ dostupna je na Netflixu od 21. lipnja.

 

Supacell

Od 27. lipnja na Netflixu pronađi seriju koja prati pet običnih ljudi iz južnog Londona koji neočekivano razviju supermoći, bez jasne povezanosti među njima.

Dok se bore s utjecajem nadnaravnog na svakodnevni život i izbjegavaju moćne i zle agente koji su primijetili njihove posebne sposobnosti, jedan ih čovjek mora okupiti kako bi zaštitio djevojku koju voli.

A Family Affair

Od 28. lipnja na Netflixu pronađi romantičnu komediju „A Family Affair“ s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joey King u glavnim ulogama.

Iznenađujuća romansa pokreće lavinu komičnih posljedica za mladu ženu, njezinu majku i bivšeg šefa, a svi zajedno suočavaju se s ljubavnim, seksualnim i identitetskim komplikacijama.



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na tri mjeseca novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix

Povezane vijesti

Vidi sve vijesti
Kako produljiti trajanje baterije na iPhoneu

Sve teme

Želiš da ti baterija na iPhoneu duže traje? Uz ova četiri savjeta ćeš to postići

Kako svaka nova serija iPhonea postaje sve brža, veća i bolja, isto vjerojatno očekuješ i od trajanja baterije. Zato baterija kod većine modela traje oko jedan dan ili malo više, uz redovitu upotrebu.

Ali što ako jednu večer zaboraviš napuniti svoj iPhone? Ili ako si na putovanju i iscrpiš bateriju do krajnjih granica, ali želiš da još malo potraje? Puno je scenarija u kojima ti je potrebno da ti baterija duže potraje, a u nastavku ti donosimo četiri savjeta uz koja ćeš to postići.

Isključi aplikacije u pozadini

U postavkama svog iPhonea potraži „Osvježavanje aplikacija u pozadini“ i isključi aplikacije koje se ne trebaju stalno osvježavati u pozadini sustava.

Ali pripazi koju aplikaciju isključuješ jer onda nećeš dobivati njihove notifikacije, ali ćeš uštedjeti bateriju. Primjerice, ako isključiš Instagram, TikTok ili WhatsApp, neće ti dolaziti obavijesti i možda ćeš propustiti poruke koje ti pristižu.

Isključi Siri

Ako ne koristiš značajku „Hey Siri“, isključi je jer tvoj iPhone onda neće stalno slušati za Siri zapovijed i tako ćeš uštedjeti bateriju.

U postavkama pronađi „Siri i pretraživanje“ i odaberi „Isključi“. A ako želiš ponovno uključiti Siri, uvijek ti je dostupna držanjem gumba za zaključavanje.

Nemoj zatvarati sve aplikacije

Iako ti se ovaj savjet možda čini kontroverznim, Apple je u iOS-u usavršio multitasking. Točnije, aplikacije koje se ne koriste u pozadini jednostavno su stavljene u stanje mirovanja, sve dok se ponovno ne otvore.

Dakle, ako želiš uštedjeti bateriju na svom iPhoneu, upamti da ne moraš zatvoriti aplikacije jer ti to uz bateriju, troši vrijeme i resurse.

Uključi Low Power Mode

Ako ti je postotak baterije manji od 20 posto, a nisi ni blizu punjača, još uvijek možeš produljiti rad mobitela. Za početak možeš uključiti Low Power mode i tako smanjiti svjetlinu zaslona, optimizirati performanse uređaja i ograničiti mnoge aktivnosti koje se odvijaju u pozadini na tvom mobitelu.

Kada ti razina baterije dosegne 20 i 10 posto automatski ćeš dobiti upit o uključenju značajke Low Power Mode, ali možeš je omogućiti kad god želiš. Pronađi ga u postavkama pod izbornikom „Baterija“ i uključi ga. Ova značajka automatski se isključuje kad napuniš iPhone do 80 posto ili kada je ručno isključiš u spomenutom izborniku.

Foto: Getty Images

Novo na Netflixu u svibnju 2024.

Sve teme

Novo na Netflixu u svibnju: Uhvati treću sezonu "Bridgertona" i mini-seriju s Benedictom Cumberbatchom

Nakon užurbanog dana najljepše se opustiti i uživati uz TV, a ako te veseli otkrivanje novih serija i filmova, Netflix svakoga mjeseca donosi novitete koje se isplati pogledati.

Travanj su obilježile serije "Ripley" i "Baby Raindeer", dok će svibanj biti podjednako zanimljiv, posebno ako voliš „Bridgerton“. Naime, sredinom svibnja izaći će dugoočekivana treća sezona, što će zasigurno obradovati milijune obožavatelja.

Na Netflixu ćeš pronaći i druge sjajne novitete, poput SF filma s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, crtića o talentiranom jednorogu i napetoj mini-seriji inspiriranom stvarnim događajem.

U nastavku otkrij nove naslove s Netflixa koje ne smiješ propustiti tijekom svibnja.

A Man in Full 

Od 2. svibnja na Netflixu je dostupna dramska serija „A Man in Full“ koja prati pad Charlieja Crokera (Jeff Daniels), nekretninskog mogula iz Atlante. Nakon što ga je zadesio iznenadni bankrot, pokušava obraniti svoje carstvo od političkih i poslovnih neprijatelja.

„A Man in Full“ temelji se na bestseleru Toma Wolfea, a režirao ju je David E. Kelley koji stoji iza odličnih serija „Big Little Lies“ i „Anatomija skandala“. Uz Jeffa Danielsa, u glavnim ulogama su Diane Lane, Lucy Liu i Tom Pelphrey.

Bridgerton: 3. sezona 

Ljubitelji romantičnih drama imaju razloga za veselje jer će od 16. svibnja na Netflixu moći pratiti novu, treću sezonu hit serije „Bridgerton“.

U fokusu ove sezone je ljubavna priča Colina Bridgertona i Penelope Featherington, originalno dio četvrte knjige u nizu romana autorice Julije Quinn. Penelope i Colin prijatelji su od malih nogu, no Penelope je uvijek osjećala nešto više prema Colinu. 

Unatoč neuzvraćenim osjećajima u prošlosti, sve bi se moglo promijeniti u ovoj sezoni kada Penelope traži supruga. Ako je vjerovati traileru, možeš očekivati puno drame i zapleta.

Thelma the Unicorn 

Na Netflixu ćeš pronaći i pregršt sadržaja za najmlađe, poput animiranog mjuzikla „Thelma The Unicorn“ koji je na Netflixu dostupan od 17. svibnja.

Radnja prati Thelmu, ponija koji sanja o tome da postane velika glazbena zvijezda, što joj i uspijeva kada se u sudbonosnom trenutku pretvori u jednoroga. Ali želi li Thelma zapravo živjeti kao jednorog? 

Ovaj crtić inspiriran je popularnim dječjim knjigama autora Aarona Blabeya, dok glas Thelmi daje Brittany Howard iz benda Alabama Shakes.

Atlas

Prilikom misije u svemiru analitičarka Atlas (Jennifer Lopez) ostaje sama na dalekom planetu u oklopnom mehaniziranom odijelu. Kako bi preživjela i suočila se s opasnom prijetnjom mora surađivati s umjetnom inteligencijom odijela.

"Atlas je netko tko je zapravo zatvorio svijet oko sebe. Ona ne vjeruje nikome i ne želi imati ništa s umjetnom inteligencijom“, kazala je Lopez za Netflix. No u dubinama svemira prisiljena je suočiti se sa svojim strahom od udruživanja s tehnologijom.

Napeta SF drama „Atlas“ na Netflix dolazi 24. svibnja.

Eric

Mini serija u šest nastavaka prati Vincenta (Benedict Cumberbatch), oca nestalog dječaka Edgara koji otkriva istinu o njegovom nestanku kroz prijateljstvo s dječakovim izmišljenim prijateljem. 

Vincent se teško nosi s gubitkom sina i postaje sve tužniji i nestabilniji. Pun je samoprijezira i krivnje, što dovodi do otuđenja od ostatka obitelji, kolega s posla i detektiva. Njegov jedini saveznik u naporima da sina vrati kući postaje Eric, plavo čudovište sa sinovih crteža, kojeg svim silama želi objaviti na televiziji, misleći da će tako nagovoriti Edgara da se vrati kući.

Serija je inspirirana stvarnim događajima, a kreatorica je Emmy Abi Morgan („The Hour“, „The Iron Lady“, „The Split“). „Eric“ je dostupan na Netflixu od 30. svibnja.



Znaš li da od sada možeš iskusiti još više zabave, akcije i uzbuđenja jer A1 poklanja Netflix Osnovni paket na tri mjeseca novim i postojećim korisnicima? Promocija se odnosi na aktivacije uz mobilne tarife Savršena+ i Apsolutna te internet pakete Mega NET i Giga NET. Nakon isteka promotivnog razdoblja cijena Netflix Osnovnog paketa iznosi 4,99 € mjesečno. Više detalja saznaj OVDJE.

Foto: Netflix